A plecat Nokia, dar vine Porsche la Cluj. Câte locuri de muncă oferă?

 

MHP, o companie din grupul Porsche, își face tot mai intens simțită prezența la Cluj, unde vrea să angajeze zeci de informaticieni.

 

Compania Porsche a început recrutările pentru birourile din Cluj. ”Am găsit aici, la Cluj, oameni care sunt foarte educaţi, foarte motivaţi şi, ce e mai important, vorbesc germană. Vrem să contribuim la educaţia lor. Vrem să angajăm aproximativ 60-100 de persoane. Avantajul este că vor lucra într-o companie intenaţională foarte cunoscută şi vor munci în toată lumea, în afara României”, spune OLIVER OSWALD, reprezentant MHP, o companie Porsche. 

 

Porsche pregătește la Cluj IT - iști specializați în limba germană

 

Nemții sunt încântați de ce au găsit la Cluj și vor să crească numărul angajaților. Inițial vorbeau de 40 de locuri de muncă, dar acum au dublat oferta.

 

MHP Consulting Romania SRL oferă încă de la început servicii de IT complexe, pentru clienții din întreaga lume. Portofoliul de servicii înglobează întregul ciclu de viața al unui produs, de la etapa de Application Management, la managementul proceselor, și în final la faza de dezvoltare customizată.

 

Chiar dacă nu s-a vorbit despre salarii, acestea vor fi la nivelul celor din vest, ținând cont de obiectul de activitate al companiei.

 

În industria IT, tinerii absolvenți poate câştiga de la primul job în jur de 500-600 de euro, dar angajații cu experiență de câţiva ani pot câștiga 2.000-2.500 de euro net pe lună.

Comentarii Facebook