10 sedinte de salino-terapie la Grota Salina in centrul Clujului cu doar 50 lei in loc de 100 lei! (P)

Red Deal iti aduce o reducere de 50% la 10 sedinte de salino-terapie, la Grota Salina. In plus beneficiezi si de o reducere de 10% la urmatorul abonament. Daca mergeti cu un copilas de pana 3 ani, micutul va intra gratuit. Cei intre 3 si 7 ani, beneficiaza de o reducere de 50%.

 

Grota salina construita dupã o technologie moderna din sare de la Marea Moartã si sare gema ofera un tratament natural pentru protejarea sanatatii si prevenirea diferitelor boli. Grotei saline ii este specific microclimatul ultraseptic care se caracterizeaza printr-o exceptionala puritate bacteriologica si printr-un aer bogat in minerale si microelemente.



Pe langa ionizarea negativa, binefacatoare pentru sanatate, aerul din salina este bogat in iod, potasiu, calciu, magneziu, selenium si alte elemente cu o temperatura constanta de 20-22 C°.

Sedintele se efectueaza in scaune confortabile relaxante intr-un cadru sonor selectionat adecvat (murmurul marii, adierea vantului, ciripitul de pasari), ceea ce ajuta la relaxarea corpului. Terapia prin culoare are, de asemenea, o influenta considerabila asupra starii dumneavoastra de spirit. In timp ce culorile calde (galben, portocaliu, rosu) au un efect de stimulare si energizare, culorile reci (violet, albastru, indigo) au un efect calmant, diminuand stresul.



O sedinta in grota salina este egala cu o zi petrecutã la mare!

 

Detalii despre reducere gasiti pe www.reddeal.ro

 

 

Comentarii Facebook