Zodia care pune prea mult suflet în relații. Resursele inimii se epuizează, astrele îți spun cum s-o protejezi


Iubirea este un lucru minunat, să fii iubit și să iubești, cu toții ne dorim acest lucru. Însă, cum ajungem să suferim în urma relațiilor eșuate și de ce eșuează relațiile? Motivele pot fi diverse, însă un lucru este cert. Adesea aceeași situație poate fi privită de doi oameni total diferit. De aceea este important să ne sincronizăm cu omul care ne place, să ne asigurăm că el este pe aceeași undă ca și noi. Dacă punem prea mult suflet în relațiile nepotrivite, riscăm să rămânem cu inima frântă. Astrele spun că unii nativi se implică foarte mult în relații, de aceea suferă mai des.

Persoanele din zodia Berbec sunt foarte sensibile și pun foarte mult suflet în relațiile sentimantale. Zodia Berbec este o zodie masculină de foc, predominant activă, guvernată de planeta Marte, planeta care sporește energia fizică, agresivitatea, curajul, îndrăzneala și vitalitatea dar și imprudența, gelozia, asprimea, nervozitatea, spiritul răzbunător. Așadar, berbecii sunt niște nativi pasionali, ei se implică sută la sută într-o relație, de aceea ard adesea foarte ușor. 

Dacă ești într-o relație cu o persoană din această zodie ar trebui să îți arăți toată iubirea, deoarece ea și-ar da tot sufletul pentru persoana de lângă ea, iar sentimentele ei vor fi mereu reale. Dacă tu te afli în această zodie, fii conștient de impulsivitatea ta, pasiunea nu înseamnă iubire, dacă dai prea rapid curs sentimentelor tale, riști să suferi.

Acești nativi uită de tot atunci când sunt îndrăgostiți și sunt capabili să-și dea și viața pentru omul cu care formează un cuplu. Din păcate, ei sunt dezamăgiți de persoane și ajung să aibă de suferit pentru că sunt foarte implicați.

Nativii acestei zodii sunt văzuţi ca nişte oameni teribil de încăpăţânaţi şi independenţi. Ceea ce nu e foarte departe de adevăr, dacă e să ne uităm pe principalele caracteristici ale zodiei. Însă, sufletul lor este foarte fragil. Așadar, să nu uităm, dragostea nu este o resursă inepuizabilă, trebuie să avem grijă de sentimentele noastre pentru a nu arde.

Comentarii Facebook