Bianca Drăgușanu, de la sfaturi de frumusețe la sfaturi în relații: ​​„Insistă, să te latre și câinele când o să intri în ogradă”


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba de operații și intervenții estetice, Bianca Drăgușanu nu spune niciodată nu. Ba chiar vedeta împarte cu fanii săi fiecare detaliu ce ține de frumusețea corpului său. De data aceasta însă, vedeta a ținut să împartă cu fanii o parte din credințele sale referitor la relații. Bianca a trimis un mesaj ascuns pentru soacra și cumnata sa, învățând fetele cum ar trebui să se comporte.

Bianca Drăgușanu are o relație amoroasă cu Gabi Bădălău de un an de zile, însă se știe foarte bine că între vedetă și mama afaceristului nu sunt cele mai bune relații. 

Vedeta a ținut să le transmită un mesaj celor două femei din viața lui Gabi Bădălău, un mesaj prin intermediul platformei Tik Tok, acolo unde Bianca Drăgușanu e mereu foarte activă. Aceasta „s-a jucat” puțin cu sunetele din aplicație și a ținut să facă un video în care explică ce e de făcut atunci când nu te place soacra și cumnata, notează spynews.ro.

„Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo e locul tău. Insistă, să te latre și câinele când o să intri în ogradă”, spune Bianca Drăgușanu în mesajul din clipul video, ea mimând pe acel sunet.

Anterior, vedeta făcuse pe pagina sa de Instagram niște declarații controversate. Dezamăgită de cadourile primite la ziua ei, Drăgușanu declarase: „Vii cu un săpun? Du-te dracu' de aici că ești proastă”.

Acesta nu a fost primul său derapaj, în 2021, vedeta a relatat amănunte din viața ei privată, la podcastul lui Damian Drăghici. Ea a spus că a venit în Bucureşti cu un singur scop, să îşi urmeze visul. A abandonat facultatea începută în oraşul natal, Petroşani, dar nu regretă, pentru că prietenele ei care au terminat-o se descurcă cu greu cu banii.

Comentarii Facebook