O mare actriță și-a cerut scuze de la Bianca Drăgușanu: A găsit o breșă și speculează


Actrița Carmen Tănase a intrat într-un scandal cu Bianca Drăgușanu, după ce a spus că marii actori nu sunt mediatizați, dar presa scrie de Bianca. 

Stimată presă, este o știre care nu vinde, nu-i așa? Atât vă spun: să vă fie rușine obrazului! Ocupați-vă în continuare de Bianca Drăgușanu! Asta și meritați!”, era mesajul postat de Carmen Tănase..

La o emisiune la Kanal D, actrița a spus că nu are nimic cu Bianca Drăgușanu

Îmi cer scuze față de această fată cu care chiar nu am nimic. Eram foarte nervoasă pentru ce i se întâmpla Tamarei Buciuceanu și m-am folosit de numele ei absolut aiurea-n tramvai. Și îmi cer scuze acum că uite, ea probabil că nu se uită pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publică această chestie.

Nu am nimic cu Bianca Drăgușanu, nu am nicio problemă cu ea, fiecare este liber să-și facă viața așa cum dorește. Ea a găsit o breșă pe care a speculat-o, asta e situația. Nu sunt de părere că nu trebuie să te uiți la anumite persoane, că ne învață, că ne fac, că ne dreg, că ne strică… nu sunt de această părere”, a declarat Carmen Tănase în emisiunea ce se difuzează pe Kanal D.

Comentarii Facebook