Website Story, filmul Dan Chisu, ruleaza la Cinema City: "E un film sincer, nu stiu daca e si bun. Asta sa imi spuneti dvs" - Trailer


Dan Chisu, regizorul filmului "Website Story", a participat vineri la premiera pelicului de la Cluj si a declarat ca filmul este unul sincer, dar cat este de bun o vor spune numai incasarile.

"E un film sincer, nu stiu daca e si bun. Asta sa imi spuneti dvs. sau publicul. Vom vedea ce incasari va avea, pentru ca pana acum in Romania au fost facute filme bune, dar care nu au avut succes mare la incasari. Cred ca sunt 3 filme care si-au scos banii", a declarat Dan Chisu.

Banii pentru realizarea peliculei au fost platiti din buzunarul omului de televiziune, care a fost ajutat de o serie de actori care au jucat gratuit: Florin Piresic Jr., Lia Bugnar, Serban Ionescu si compozitorul Marius Moga.


"Gluma cu copilul care nu poate sa aprinda bricheta dar instaleaza Windows - ul e absolut reala"


Dan Chisu a povestit pentru Stiri de Cluj de unde i-a venit ideea filmului si cum a "imbracat-o" pentru a avea "fata" de cinema.

"Am ridicat-o de pe internet si mi-am dat seama ca ii trebuie doar niste accesorii, o poveste, o actiune, o dorinta. E povestea unei fete care doreste sa se razbune si cauta sa cumpere un pistol cu alte cuvinte sau povestea unei fete care realizeaza ca e autoarea morala a unei crime si ajunge sa faca alta crima. Important este sa dai povestii un ritm si sa lasi lucrurile sa curga normal. Publicul poate sa vada un film care are actiune si umor si care nu e o comedie, e o drama. Finalul filmului e un mare semnal de alarma, iar acea gluma cu copilul care nu poate sa aprindsa bricheta dar instaleaza windows - ul e absolut reala. Aici e marea spaima", a povestit Dan Chisu.

Actrita din rolul principal, Crina Semciuc, a marturisit si ea pentru Stiri de Cluj ca filmul i-a dat unele batai de cap, mai ales ca ea provine dintr-un "alt mediu" si nu s-a lovit in adolescenta de problemele pe care le au fetele din film.

"In vara se fac doi ani de cand s-au terminat filmarile. A fost un personaj complex, dar departe de mine pentru ca am trait intr-un alt mediu si mi-a fost foarte greu sa ma documentez si sa ii dau viata acestui personaj. M-am inspirat din realitate, te uiti in stanga si in dreapta si daca mergi intr-o seara intr-un club vezi cum e viata de azi", a povestit Crina Semciuc.

Dan Chisu a anuntat ca lucreaza acum la un nou film "despre bogatie si iluzia bogatiei", dar ca intre timp urmeaza sa fie lansata pelicula Ursul.

Comentarii Facebook