60.000 de oameni vor asista la show -ul legendei AC/DC, in Piata Consitutiei. Care este melodia voastra preferata?


60.000 de de oameni vor asista la show -ul legendei AC/DC, in Capitala, in Piata Consititutiei, de la ora 18.00. Legendara trupa a vandut pana acum 200 de milioane de albume si se afla in turneu din 2000.

Rockerii de la AC/DC s-au oprit prima data la Sofia si au ajuns la Bucuresti unde vor urca pe scena de la ora 21.00.

Show- ul va fi deschis de baietii de la Iris, care vor canta inaintea celor de la AC/DC si care promit un spectacol pe cinste. Turneul Black Ice Tour este considerat cel mai de succes concert al anului.

Rockerii au ajuns in Romania in noaptea de sambata spre duminica cu un zbor privat. Pe scena va fi o locomotiva in marime maturala si un clopot urias care vor lua foc, intr-un "joc" de artificii si lumini ce a costat 2,5 milioane de dolari.

Accesul publicului la concert va fi permis de la ora 15.00 pana la 21.30, iar zona va fi pazita de 300 de politisti, 700 de jandarmi si 1000 de reprezentanti ai fortelor de ordine.

Trupa AC/DC a pornit la drum in 1973 de Angus Young, Malcolm Young si solistul Bon Scott, dar cativa ani mai tarziu, formatia a fost la un pas de desfiintare dupa moartea solistului Bon Scott.

Fratii Young nu au renuntat si l-au descoperit pe Brian Johnson, care a scris istoria de trei decenii a trupei AC/DC.?

Comentarii Facebook