VIDEO - A "reinviat" Janis Stuf si are tot "miros" de Vama Veche. Barul a fost arhiplin, muzica buna si tinerii pusi pe distractie

 

Barul Janis Stuf "bate" iarasi in inima Hasdeului, intr-un spatiu mai restrans, lucru care nu i-a nemultumit pe tinerii adunati vineri seara la redeschiderea oficiala. Localul functioneaza acum numai la parter.

Tinerii s-au adunat asa cum trebuia inca de la ora 20.00 si au asteptat evenimentul: concertul sustinut de trupa SLIP din Targu Mures.

Barul Janis Stuf a fost amenajat dupa modelul celor doua localuri: "La Biblioteca" si "La Jazz" care au ars in incendiul din 28 martie. Cu stuf, navoade, lemn si fotografii.

Unul dintre proprietari, Adrian Munteanu, a declarat aseara pentru Stiri de Cluj ca "acum va functiona numai parterul, care a fost mai putin afectat de incendiu, dar ca urmeaza sa fie deschis si un etaj pentru ca lumea sa aiba mai mult loc. Mai trebuie sa investim bani si vom deschide, pentru ca se vede aici ca oamenii iubesc acest local".

Janis Stuf a ars in dimineata zilei de 28 martie, in urma unui scurt circuit la o lada frigorifica. Paguba intregistrata atunci a fost de 200.000 de euro.

Comentarii Facebook