Miercuri 24 Aprilie

VIDEO. Moment genial la un restaurant McDonald's. Un iubit inspirat a decis să-și ceară partenera în căsătorie, când stătea la coadă


O cerere în căsătorie a devenit virală după ce un bărbat a decis în incinta unui McDonald's aglomerat să o întrebe pe iubita sa dacă vrea să petreacă viața împreună. Momentul stânjenitor a avut loc la Sandton City Mall din Johannesburg, Africa de Sud. 

Imaginile îl arată pe bărbatul aşezat pe un genunchi şi întinzând spre femeie o cutie cu un inel, având scopul de a-şi cere partenera în căsătorie. La coadă la McDonald's. Femeia însă a fost complet deranjată de gestul său şi a preferat să lase mâncarea şi să plece. Zeci de oameni care stăteau la coadă au asistat şi au filmat momentul stânjenitor. Cei doi ieşiseră la plimbare, când bărbatul a decis să pună marea întrebare. În timp ce femeia îi spunea unui angajat McDonald's ce vrea să comande de mâncare, bărbatul a îngenunchiat în spatele ei în aşteptarea marelui răspuns, scrie observatornews.ro.

Femeia s-a uitat în ochii angajatei de la restaurantul de tip fast-food, înainte de a se întoarce la partenerul ei şi de a-l refuza dând din cap. Pe reţelele de socializare, oamenii şi-au exprimat regretul atât faţă de bărbatul lăsat cu buza umflată, cât şi de femeia care a avut parte de o cerere în căsătorie dezastruoasă, relatează The Sun.

Mulțimea numeroasă din jurul cuplului o încurajase să accepte propunerea, dar uralele privitorilor păreau doar să înrăutățească situația. Femeia este văzută plecând pur şi simplu, lăsându-l pe bărbat să iasă din restaurantul fast-food cu un cărucior plin cu McDonald's, dar nu şi cu o logodnică, scrie sursa citată.

Comentarii Facebook