Iulia Albu o desființează pe Andreea Marin: „Se încalță ca o țoapă”


„Derapaj” urât în cadrul ediției de sâmbătă seara a emisiunii Poliția Modei, de la Antena Stars. Iulia Albu a criticat-o fără rețineri pe Andreea Marin, după ce a vizionat un videoclip în care vedeta era încălțată în pantofi cu toc în propria curte.

În cadrul emisiunii a fost arătat un clip pe care Andreea Marin l-a postat pe TikTok, în care aceasta bea un pahar cu vin în propria grădină, fiind îmbrăcată elegant și încălțată în pantofi cu toc. Stilista nu a văzut cu ochi buni alegerea vedetei și a criticat-o dur, scrie Spynews.ro.

Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (...) Erai în papuci la tine în casă - pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă - și ți-ai pus tocuri. (...) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu, după vizionarea clipului video la Antena Stars. 

Ea a fost completată de Ovidiu Buta: „Ea a preluat ceva ce am spus noi. Fii constant în stilul tău și în public și acasă și uite că i-a ieșit exact pe dos”.

Comentarii Facebook