Vărsător - ZODIACUL EROTIC. Cum e bărbatul și femeie vărsător în focul iubirii


Vărsător - ZODIACUL EROTIC. Nativa se ”aprinde greu” și are tendința de a idealiza dragostea. Dar odată ce s-a aruncat în vâltoarea ”luptei”, nu se mai poate controla… Foarte imaginativă, încearcă orice poziție, orice partener, pentru a-și satisface curiozitatea nelimitată. Crede cu toată convingerea că merită să facă orice efort pentru a-și ferici partenerul, iar cei care vor fi dispuși să-i satisfacă orice capriciu sunt cei născuți în zodia Berbecului, Gemenilor, Leului, Balanței și Săgetătorului.

Vărsător - ZODIACUL EROTIC.  Bărbatul născut în această zodie tratează femeile ca pe niște obiecte sexuale și preferă să-și amețească ”victima”, înainte de a o ”devora”. 

Se poate afirma că ”demarează” greu, dar odată ce pornește ”motorul”, dă dovadă de o uimitoare inventivitate și perseverență. Nu se lasă până când partenera lui nu se simte în al șaptelea cer, iar o femeie care știe exact ce vrea nu poate fi decât extrem de fericită că a avut norocul de a-l întâlni. Zonele erogene: gambele și genunchii.

Comentarii Facebook