Vărsătorul născut în perioada 9 februarie - 18 februarie: Este vărsătorul extremelor


Vărsătorul născut în perioada 9 februarie - 18 februarie: Cei născuți în această zodie sunt oamenii extremelor: fie extrem de cultivați, rafinați și inteligenți, fie indolenți, egocentrici, dar fără motiv, aroganți. Imaginația lor este de-a dreptul fabuloasă și, ajutați de o memorie prodigioasă, adesea se transforma într-un fel de enciclopedii ambulante. Dar nu-și vor împărtăși. ideile și experiența de viață decât acelora pe care-i consideră cel puțin la fel de erudiți, din acest punct de vedere nativii fiind mai puțin generoși decât ceilalți.

9 februarie: Cavalerismul și disponibilitatea lui sunt adesea doar o mască în spatele căreia se ascunde un om rece, insensibil, egocentric.

10 februarie: Are excelente capacități organizatorice și o mare putere de muncă, dar câteodată este cam obtuz și foarte sarcastic, atunci când are de-a face cu oameni care nu sunt la fel dp ambițioși ca și el.

11 februarie: Dacă are un partener de viață puternic și răbdător, poate atinge performanța în domeniul, profesional. Totul este să fie descoperit și ajutat la timp, căci altfel își pierde încrederea în sine. ...

12 februarie: Influentabil, labil, este incapabil de a lupta pentru a-și atinge scopurile. Este prea idealist și nu va avea ocazia de a se realiza din punct de vedere financiar.

13 februarie: Are tendința de a se supraevalua și de a fi prea indulgent cu el însuși; Nativul este un individ fermecător, de încredere, care se poate adapta cu ușurință la orice situație.

14 februarie: Generos și afectuos, este întruchiparea partenerului de viață ideal, dar este cam nesigur pe sine însuși, iar acest lucru aruncă o lumină defavorabilă asupra întregii lui personalități.

15 februarie: Este genul de persoană care ia decizii înainte de a verifica dacă ideile pot fi transpuse în realitate, l-ar plăcea să fie astronaut sau navigator solitar.,'

16 februarie: Instabil dar extrem de intuitiv și inteligent, este un foarte bun orator, forța lui de persuasiune fiind remarcabilă. Ar putea deveni ziarist sau politician, dar și muzician sau scriitor.

17 februarie: Neliniștit, introvertit și cam superficial, nu vă reuși să-și facă prea mulți prieteni. Evitat de cei din jur, se va dedica în întregime profesiei sale, încercând să ajungă să-i controleze pe cei care, până nu demult, nu dădeau doi bani pe el.

18 februarie: Entuziasmul lui este de-a dreptul copilăresc. Cei din jur nu îl iau în serios, chiar dacă el face 'eforturi disperate pentru a-i convinge că a ajuns la vârsta maturității.

Comentarii Facebook