Vacanțe la SUPER prețuri pe Mamaia, prin Alis Holidays - FOTO

 

Zilele însorite din această perioadă le aduc românilor dorul de vară, soare și baie în mare. Până la concediul binemeritat din vară, aceștia se pot bucura de pregătirea acestuia prin alegerea unei destinații.

 

Pentru cei care preferă România și litoralul nostru, Alis Holidays le pune la dispoziție atât cazare cât și transport în Mamaia la tarife pentru tot buzunarul.

 

Pentru acele persoane care doresc să cunoască altfel renumita stațiune de la Marea Neagră, se poate afirma că Statiunea Mamaia a fost înzestrată cu una dintre cele mai mari plaje din întreaga Europa. Fiind amenajată în 1906, la 5 km nord de orasul Constanta, pe o fâșie de nisip scaldată la răsărit de valurile mării, iar la apus de apa dulce a lacului Siutghiol, Mamaia este cea mai veche stațiune a litoralului românesc. Aparitia Cazinoului, vilelor și resedinței de vară a regelui Ferdinand după 1916 a dus la o dezvoltare rapidă a stațiunii, Mamaia devenind cea mai modernizată destinație românească la Marea Neagră. 

 

 

Acum aceasta este una dintre cele mai atractive stațiuni din sud-estul Europei, concurând cu succes chiar cu celebrele plaje de la Cannes și Saint Tropez.

 

 

 

Agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan pentru românii care de abia așteaptă soarele și plaja la Marea Neagră, sejururi de 5/7 nopți la tarife speciale. Ca și exemplu, pentru achiziționarea unui pachet de 7 nopți la Mamaia, Vila Coral 3* în perioada 10-18 iunie o persoană va plăti 999 lei/loc în cam. dublă cu mic dejun inclus. Plecările se vor face din Cluj Napoca cu autocarul.

 

 

 

 

 

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Comentarii Facebook