Un bărbat tânăr a avut parte de o „surpriză” în noaptea nunții. Acesta s-a căsătorit cu o femeie de 73 de ani, fără să știe vârsta ei reală


Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Coreea de Sud, s-a căsătorit cu o femeie în vârstă de 73 de ani, fără să știe vârsta acesteia. Influencerul a fost păcălit de soția sa, crezând că aceasta este mai tânără, dar noutatea nu l-a făcut să-și schimbe decizia. Dragostea nu are limite de vârstă.

La vârsta de 38 de ani, un bărbat din Coreea de Sud s-a căsătorit cu o femeie de 73 de ani. Acesta este vlogger și a devenit mult mai cunoscut atunci când a anunțat că s-a însurat cu iubita lui, o femeie de 65 de ani, aceasta fiind vârsta pe care o știa el, notează spynews.ro.

cuplu.jpeg

După ce a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a primit felicitările fanilor lui, bărbatul a fost nevoit să revină cu rectificări. Proaspăta lui soție a decis să-i spună adevărul cu privire la vârsta pe care o are, iar influencerul a transmis informația și publicului său. Totodată, și-a cerut scuze urmăritorilor pentru că le-a dat informații greșite, nota Dimsum Daily. 

În ciuda faptului că nu a știut vârsta reală a soției lui, coreeanul nu și-a schimbat alegerea, iar cei doi sunt împreună și la ora actuală.

Comentarii Facebook