Un actor cu două premii Oscar câștigate a recunoscut că este gay, după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri sexuale unui adolescent



Un nou scandal mediatic a apărut la Hollywood după ce actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Kevin Spacey că i-a făcut avansuri sexuale, pe vremea în care acesta era încă adolescent.

Incidentul a avut loc în urmă cu mai bine de 30 de ani, însă Rapp, care avea atunci doar 14 ani, a povestit recent într-un interviu pentru BuzzFeed cum a mers la o petrecere alături de cunoscutul actor, în vârstă de 26 de ani la acea vreme, apoi acesta i-a făcut avansuri sexuale, potrivit The Guardian.

După ce ai plecat din clubul în care se șinea petrecerea, Spacey l-a invitat pe minor la el acasă, unde a organizat un ”after party”. Bărbatul povestește că după ce toată lumea a plecat, Kevin Spacey, aflat în stare avansată de ebrietate, l-a luat în brațe și a încercat să îl seducă, el reușind să scape cu greu.

Actorul din ”House of Cards” a transmis un mesaj public prin intermediul platformei Twitter prin care spune că nu ține minte întâmplarea, dar își cere scuze pentru comportamentul său, dacă acest lucru e adevărat.

Totodată, el s-a folosit de acest prilej pentru a recunoaște că, de-a lungul vieții a avut relații amoroase atât cu femei cât și cu bărbați, precizând că acum se indentifpcă având o orientare omosexuală.

Kevin Spacey, în vârstă de 58 de ani, este câștigătorul a două premii Oscar pentru rolurile sale în filmele ”The Usual Suspects” și ”American Beauty”, iar acum joacă rolul principal într-unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului, ”House of Cards”.

Comentarii Facebook