Miercuri 24 Aprilie

Serialul ”House of Cards”, anulat. Kevin Spacey e acuzat de avansuri sexuale făcute unui minor

 

Serialul ”House of Cards” va fi anulat, urmând ca ultimul sezon să fie cel care este în producție acum, potrivit Variety. 

 

Netflix a luat decizia ca serialul ”House of Cards” să se încheie după sezonul al șaselea, care va avea premiera în 2018.

 

Actorul principal al acestui serial foarte popular, Kevin Spacey, este acuzat că i-ar fi făcut avansuri actorului Anthony Rapp, cunoscut din serialul ”Star Trek: Discovery”, pe vremea când acesta avea 14 ani.

 

Kevin Spacey, 58 de ani, a spus că nu mai își aduce aminte de acest incident, dar și-a cerut iertare. Actorul a recunoscut că este homosexual, mărturisind că a avut relaţii amoroase atât cu femei, cât şi cu bărbaţi, dar că alege să trăiască „precum un bărbat gay”.

 

Un actor cu două premii Oscar câștigate a recunoscut că este gay, după ce a fost acuzat că i-a făcut avansuri sexuale unui adolescent

 

House of Cards este o dramă politică americana care se bazează pe romanul cu același nume a lui Michael Dobbs.

 

Kevin Spacey este de asemenea producătorul executiv al serialului Netflix ”House of Cards”. Din 2013, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy de 53 de ori.

Comentarii Facebook