Topul alimentelor afrodisiace și efectele lor


Planuiesti o seara romantica? Uite ce poti sa mananci alaturi de iubitul tau pentru a aprinde flacara!

Asparagus si Avocado

VItamina E prezenta in aceste alimente verzi va stimula productia de hormoni precum testosteron, estrogen sau progesteron, care circuland prin vasele de sange vor stimula pozitiv apetitul sexual.

Ardei iuti (chili)

Capsaicina, un element chimic pe care-l putem gasi din belsug in ardeii rosi iuti ca focul stimuleaza din plin circulatia sanguina si terminatiile nervoase. Rezultatul? Vei fi mult mai dispusa din punct de vedere sexual.

Bananele

In afara de gustul placut si de infuzia de vitamina B6 sau magneziu, bananele contin si potasiu, un element cheie pentru muschi. Rezultatul? Orgasmul va fi de cateva ori mai intens, contractiile musculare fiind mult mai puternice.

Ciocolata

Cacaua contine un element chimic numit feniletilamina care iti va da o senzatie de bine si satisfactie. Odata cu aceasta senzatie, si sexul iti va parea o idee buna.

Stridii

Da, stiu, stridiile ca si afrodisiac suna mai degraba a cliseu dar, pe cat de ciudat ar parea, ele sunt recomandate pentru cresterea apetitului sexual. Stridiile contin zinc, un mineral care stimuleaza productia de testosteron, hormon responsabil de acest apetit.

Rodiile

Actiunea afrodisiaca a rodiilor se datoreaza antioxidantilor prezenti in aceste fructe care actioneaza asupra vaselor de sange, permitand unei mai mari cantitati de sange sa curga prin acestea. Rezultatul? O crestere a senzitivitatii la nivelul organelor genitale.

Continuarea pe Lyla.ro

Comentarii Facebook