Top 5 diete ciudate care FUNCȚIONEAZĂ



Există sute de diete la ora actuală, unele dintre ele fiind chiar eficiente și benefice sănătății, în timp ce altele sunt de-a dreptul ridicole. Deși sunt ciudate, unele dintre aceste diete neconvenționale chiar funcționează.

Iată aici cele mai eficiente 5 metode neconvenționale de slăbit:

1. Acupunctura

Chinezii cred că orice boală sau dereglare este datorată unui dezechilibru Între Yin și Yang. Astfel, doctorii de la Spitalul Aimin de acupunctură din Tianjin își tratează pacienții obezi sau cu probleme de greutate inserând ace în anumite puncte cheie ale corpului.

Shi Lidong, directorul acestui spital, susține că obezitatea este datorată unui dezechilibru din zona digestivă care poate fi corectat apăsând punctele de presiune potrivite. Astfel, se poate grăbi metabolismul și limita apetitul. Această metodă a devenit populară și in țările vestice dar, deocamdată, nu se pot stabili clar beneficiile pe care le are în cazul obezității.

2. Nicotina

Este știut faptul că fumatul scade apetitul și multe femei și bărbați folosesc acest fapt ca scuză pentru a fuma. Efectul de inhibare a apetitului este de fapt dat de nicotină. Persoanele care folosesc plasturii cu nicotină beneficiază de avantajul că apetitul le este scăzut fără să aibă parte și de efectele negative ale fumatului. Totuși, nicotina este o substanță care creează dependență și nu trebuie să abuzăm de ea. Există metode mai naturale și deloc nocive pentru a slăbi.


Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro



Comentarii Facebook