Paradă cu mașini retro în Piața Unirii FOTO-VIDEO



Clujul esta gazda unei parade de maşini retro organizate de către Retromobil Club România (RCR) filiala Cluj-Napoca, astăzi, 20 octombrie, în zona parcării din Piața Unirii.

Parada se desfășoară între orele 9.30 şi 11.30 iar apoi va fi urmată de o paradă prin centrul oraşului, cu punct terminus în parcarea de la Cora. În locurile de staţionare publicul este invitat să vadă automobilele de aproape şi poate beneficia de explicaţiile posesorilor lor.

  

 

 

Vedetele paradei sunt un Rolls Royce Silver shadow din 1976 și un Citroen DS 23 din 1970, dar nu lipsesc din peisaj nici clasicele românești precum Dacia 1300, Dacia 1100 și ARO Zimbrul Carpatin.

 


 

”Se doreşte a fi o întâlnire a iubitorilor şi colecţionarilor de maşini de epocă, la care sunt invitaţi să participe toţi posesorii de oldtimer-e”, precizează reprezentantul Cluj al RCR.


Retromobil Club România (RCR), asociaţia naţională a posesorilor şi restauratorilor de vehicule istorice, a luat fiinţă la Bucureşti în 1998, îşi desfăşoară activitatea sub înaltul patronaj al MS Regele Mihai şi are înscrise peste 500 de vehicule istorice fabricate în perioada 1901-1981.

Comentarii Facebook