Vocea României. Robert Carlet a cântat I Just Can't Stop Loving - VIDEO

 

Robert Carlet a cântat ”I Just Can't Stop Loving”, uimind juriul cu talentul lui. Vocea tânărului seamănă foarte mult cu cea a lui Michael Jackson.

 

Robert Carlet are 18 ani și este din București. ”Am început să cânt din clasa 1 din Pantelimon. Am învățat să cânt singur, să dau admitere la Școala de Muzică. Copiii m-au învățat să fiu vesel, să iubesc. Mă umplu de dragoste și bucurie. Am avut multe joburi de la 15 ani, ca profesor, într-un studio muzical, ca pianist. Acum am rămas doar cu copiii. Nu știu dacă voi întoarce toate cele 4 scaune, însă mă simt mulțumit că toate celelalte sunt cu fața la mine. Cele ale publicului”, a spus Robert la intrare în concurs. 

 

Vocea lui i-a făcut pe toți antrenorii să se întoarcă.

 

”M-am întors și mă așteptam să găsesc o fată”, a spus Moga. ”Ești primul artist care plânge la jumătatea melodiei.  Asta spune totul, nu mai trebuie să cânți”, i-a spus Horia. 

 

Nu-i o piesă ușoară, mi-ar face plăcere să lucrăm împreună”, i-a spus și Smiley. ”Ai o emoție pe care puțini artiști o au. Te vreau în echipa mea”, a plusat și Horia Brenciu.

 

Robert a ales, în cele din urmă, că se antreneze cu Marius Moga.


Comentarii Facebook