Top 5 diete ale vedetelor care funcționează


Vedetele trebuie să fie în permanență în cea mai bună formă, iar acest lucru este posibil doar prin menținerea unui echilibru perfect între alimentație și exerciții fizice.

Iata care sunt cele cinci metode secrete la care vedetele de la Hollywood apeleaza frecvent pentru a-si intretie silueta.

Dieta cu legume si fructe

Legumele si fructele sunt o sursa bogata de nutrienti necesari organismului. In plus, pe langa vitamine si minerale, legumele si fructele au un aport scazut de calorii, asa ca nu va mai trebui sa iti faci griji in privinta siluetei si kilogramele in plus vor fi mai usor de infrant astfel.

Un studiu realizat de Univeristatea din Florida arata ca grapefruitul roz este fructul care contine cei mai multi nutrienti per calorie. Asa ca alege aceasta alternativa in schimbul optiunii celor mai multe persoane care aleg sa manance mere, struguri, ananas sau prune.

Poti mari aportul de nutrienti inlocuind sucurile carbogazoase cu cele de fructe, pe care le poti pregati chiar tu acasa.

Dieta cu fibre

Daca vrei sa slabesti, atunci o varianta sanatoasa si la fel de eficienta se dovedeste a fi o dieta bazata pe alimente bogate in fibre, precum fructele si legumele, dar nu numai.

Fibrele sunt esentiale pentru o buna functionare a sistemului digestiv si sunt perfecte pentru a a face fata tentatiilor culinare pentru ca sunt satioase si te mentin satula o perioada indelungata. Multe vedete consuma cu sfintenie sparanghel inainte de evenimentele importante pentru ca are un efect diuretic.

Tine cont ca fructele si legumele trebuie consumate intr-o varianta cat mai naturala, crude sau gatite la aburi, fara sos. Printre alte alimentele bogate in fibre se gasesc si cerealele integrale.

Dieta fara fainoase

Multe femei fac greseala sa adopte ca masura de slabit eliminarea carbohidratilor. Nu este insa cea mai buna metoda pentru ca organismul tau are nevoie de un aport cat de mic de carbohidrati. In ce priveste fainoasele insa, este o cu totul alta situatie. Produsele din faina alba ar trebui excluse in totalitate si le poti inlocui cu cele din cereale integrale, orez brun sau din cereale de ovaz. Cele dintai nu sunt decat o sursa ridicata de carbohidrati rafinati, acea categorie rea de carbohidrati si nu aduc nimic bun siluetei tale, iar o alimentatie in care acestia sunt prezenti nu va fi in niciun caz una eficienta. Alege cerealele integrale pentru ca sunt bogate in fibre si sunt satioase.

Controleaza portiile

Nu putine sunt cele care fac greseala sa consume o cantitate care intrece cu mult ce ar insemna de fapt o portie. Vedetele fac exact contrariul si unele dintre ele merg atat de departe privind atentia atribuita portiilor consumate incat masoara fiecare aport caloric. O cantitate de carne corespunzatoare pentru carne este de dimensiunea unui pachet de carti, cea de fructe si legume de dimensiunea unui pumn, cea de orez este de dimensiunea unei forme pentru briose, iar cantitatea recomandata de paste nu ar trebui sa fie mai mare decat o cupa de inghetata.

Vedetele sunt cat se poate de constiente ca o portie mica inseamna automat o cantitate calorica redusa si asta nu poate avea ca rezultat decat o silueta slaba. Urmeaza si tu exemplul lor si acorda de acum incolo mai multa atentie portiilor pe care le consumi. Alege sa mananci mai putin si mai des decat sa servesti trei mese pe zi cu o cantitate ridicata.

Eficienta sta in calitate

Sa te plimbi in fiecare seara in jur de 20 de minute poate fi o activitate placuta, dar nu te astepta sa topeasca instantaneu kilogramele in plus. Pentru a arde efcient caloriile trebuie sa faci suficient efort cat pentru a creste bataile inimii si sa faci in fiecare zi in jur de 20-30 de minute de exercitii fizice solicitante. Vedetele prefera sa alerge, sa faca yoga sau Pilates pentru a se mentine in forma.

Tine cont ca eficienta este sporita daca faci programul de intretinere in prima parte a zilei pentru ca asta va stimula metabolismul si il va mentine ridicat pentru tot restul zilei, iar asta se traduce prin arderea caloriilor fara a mai face efort.

Sursa: feminis.ro

Comentarii Facebook