Tată îngrijorat cere sfaturi, într-un grup Facebook: Sunt un tată rău că mi-am lăsat fiica de 12 ani să-și vopsească părul fără acordul mamei?


Un tată, îngrijorat de corectitudinea acțiunilor sale, a decis să se consulte cu un grup de tineri, pe Facebook, creat de USR Tineret, care înglobează peste 11.000 de membri. Bărbatul a decis să-și lase fiica de 12 ani să-și vopsească părul cum vrea ea, însă se confruntă cu nemulțumirea soției. Postarea bărbatului a strâns rapid sute de aprecieri și comentarii. 

Sunt oare un tată rău că mi-am lăsat fiica de 12 ani, clasa a VI-a, să își vopsească părul cum vrea ea, fără acordul mamei? ...mamă care e acum disperată și vrea să o vopsească la loc...

Background data:

Știam că mama ei nu va fi de acord...

Știam că stilista e talentată, dar excentrică și va împinge stilul mult peste ce-i cer...

Am lăsat-o singură la stilistă, fără să mă implic deloc, m-am întors după 2 ore.

Copiii ăștia au avut parte de 2 ani de pandemie, de singurătate, de restricții de care niciunul nu am avut parte la 10 ani...posibil să aibă parte și de război...sper că nu.

Avem dreptul să le cerem să trăiască după regulile noastre, în lumea pe care am construit-o noi sau părinții noștri, chiar și pasiv?

Măcar îi stă bine roz?”, a scris bărbatul, pe grupul de Facebook, tineretposting. 

Opiniile tinerilor au fost diverse și au stârnit un șir de polemici, în timp ce unii l-au lăudat pe bărbat pentru gestul curajos, alții au spus că asemenea lucruri se decid în familie, validarea nu se caută în mediul online, ci se discută cu partenerul de viață. 

tineret posting.png

Comentarii Facebook