Dialog spumos între Reghe și Prodan, la tribunal: „Mă iubești de leșini”


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, iar pe 4 aprilie, la Judecătoria Buftea, cei doi au avut prima înfățișare, după ce în urmă cu două luni, unul dintre avocați a motivat că este infectat cu COVID-19. 

Impresara nu a venit singură, ci a fost însoțită de fiul său și al tehnicianului, „Bebeto”, și de Sarah, fiica ei mijlocie, din prima căsătorie. În schimb, Reghe a venit alături de fiul său din prima căsătorie, Luca. Ei s-au văzut astfel pentru prima dată după un an.

La finalul procesului în care nu s-a dat momentan nicio soluție, Anamaria a povestit cu lux de amănunte cum au decurs lucrurile la emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Anamaria Prodan către Reghecampf la divorț, de față cu toată lumea: „Mă iubești”

Chiar dacă există nemulțumiri și supărări, Anamaria Prodan a mărturisit că au existat și câteva glume între ea și încă soțul ei, Laurenți Reghecampf.

Am râs de câteva ori când glumeam cu el de față cu toată lumea și i-am zis: ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini. El așa este, el ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta”, a spus Prodan  în emisiunea Teo Show.

Acum, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf urmează să se întâlnească la o dată anunțată ulterior pentru un nou termen în procesul de divorț care se pare că nu va fi deloc unul prea ușor.

Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu, ca absolventă de drept, îi spun „Vezi că te păcălește, vezi că nu e bine”. Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar, că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic, e greu să-l facem la notar. El nu prea mai are nimic. Nu prea mai are avere, pentru că a cam împrăștiat-o”, a declarat Anamaria Prodan. 

Comentarii Facebook