Oamenii de stiinta cred ca au descoperit pastila tineretii vesnice

De mii de ani pentru o piele tanara si catifelata s-au folosit tratamente speciale precum bai in lapte, diete stricte, creme, chirurgie estetica sau botox.

 

Acum raspunsul pentru cei care cauta o tinerete vesnica zace intr-o pastila mica, rosie, spun oamenii de stiinta.

 

Pastila anti-rid contine un compus gasit in rosii si se crede ca va proteja celulele pielii si va promova regenerarea unora noi.

 

Pastila "Inneov Fermete", creata de gigantul L'Oreal, va fi produsa de compania Nestle si va putea fi consumata ca si o bombonica. Produsul face parte dintr-o noua gama de cosmetice care actioneaza din interiorul organismului si nu din exterior ca si cele de pana acum.

 

Pentru ca poate fi consumata ca un "dulce", producatorii cred ca noua pastila nu va fi privita ca un medicament, ci mai mult ca un aliment.

 

Noul produs anti-rid este deja de vanzare in unele parti din Europa si America de Sud. Pastila a fost testata pe doua grupuri, unul de 90 de femei aflate la menopauza cu varste cuprinse intre 51 si 70 de ani, si al doilea, format din femei care au o viata mai activa.

 

O parte au primit pastila, iar altora le-a fost aplicat un tratament placebo. Dupa 6 luni, femeile care au primit tratamentul anti-rid avea pielea cu 8,7 % mai elastica decat cele care au urmat tratamntul placebo.

 

Cu un pret de aproximativ 30 de euro pentru un "tratament" de 10 zile, este foarte probabil ca "bombonica" minune va fi peste bugetul multor femei, mai ales ca producatorul a anuntat ca efectele vor fi vizibile abia dupa 3 luni.

Comentarii Facebook