Florin Piersic este cel mai "iubit" la "Zece pentru Romania"

Florin Piersic a castigat premiul de excelenta la categoria actori, in cadrul Galei "Zece pentru Romania". Piersic a urcat pe scena pentru a-si lua trofeul si nu a dezamagit, in stilu-i caracteristic a vorbit 12 minute neintrerupt, decat de prezentatori.

?

Actorul a inceput vorbindu-i actritei Olga Tudorache. "Doamna Olga Tudorache, nu ati fost nominalizata, dar eu va dau premiul meu", a spus Florin Piersic la decernarea trofeului "Zece pentru Romania".

?

Piersic a fost putin dezamagit de faptul ca Mihail Gorbaciov nu a putut veni din motive de sanatate la Gala "Zece pentru Romania". El a pus ca daca fostul presedinte sovietic ar fi venit l-ar fi facut sa nu uite de Romania niciodata.


"Nu stiu alte limbi decat franceza, dar in liceu am fost mare la rusa. Daca venea Gorbaciov, eu ii spuneam asa: mi-am facut un monolog, stiu ruseste, am vrut sa ii cant ceva senzational. In amintirea faptului ca ar fi venit, era un cantec care se chema Soferul. Daca i-l cantam lui Gorbaciov, nu uita Romania cate zile avea", a spus Florin Piersic.

?

In ciuda incercarilor facute de prezentatorii Galei, Mihai Tatulici si Melania Medeleanu, de a-l opri, Piersic a reusit sa vorbeasca nu mai putin de 12 minute neintrerupt.

?

El le-a multumit si colegilor sai, actorii Alexandru Arsinel, Marin Moraru si maestrului Radu Beligan, si a adus aminte de marele disparut, actorul Gheorghe Dinica.

Comentarii Facebook