Spectacol inedit la Opera Română din Cluj în 27 februarie


Un spectacol inedit de sunet, lumini și efecte speciale, semnat Bogdan Ota, va avea loc în 27 februarie, ora 20:00, la Opera Română Cluj-Napoca.

Spectacolul ”Day of Wrath” este o îmbinare inedită a mai multor arte: muzică, balet modern și imagine vizuală (proiecție de videoclip), cu care tânărul artist vrea să capteze atenția publicului clujean.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga Europă o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, unde a înregistrat un succes fulminant.

Împreună cu Nordic Sonata Orchestra, o orchestră simfonică alcătuită din 22 de muzicieni care acompaniază artistul în concertele și performance-urile sale, Bogdan Ota vine la Cluj-Napoca la finele lunii februarie pentru lansarea oficială a primului său album, intitulat ”Day of Wrath”.


Comentarii Facebook