Sfaturi esențiale pentru a alege hainele de antrenament potrivite


Mulți dintre noi suntem timizi și modești atunci când vine vorba de alegerea hainelor de antrenament. Preferăm să ne îmbrăcăm într-un trening obișnuit, care nu ne face o gaură în buzunare, dar asta nu este de ajuns. 

Fie că alegeți să vă antrenați în confortul casei dvs. sau vă îndreptați spre o sală de sport, aveți nevoie de hainele potrivite pentru a obține maximum atunci când ardeți toată grăsimea! Așa că nu vă grăbiți atunci când alegeți hainele de antrenament potrivite. Noi vă vom ajuta cu sfaturi pentru a le alege pe cele perfecte și potrivite pentru dvs.

Enumerați tipul de antrenamente la care participați. Dacă sunteți un alergător și v-ați propus un anumit număr de kilometri în fiecare săptămână, atunci îmbrăcămintea activă va trebui să fie mult diferită față de cei care fac simple exerciții ușoare. De asemenea, va trebui să țineți cont de acești factori atunci când alegeți:

  • numărul de ore în care faceți exerciții fizice
  • numărul de zile în care lucrați în aer liber sau în interior
  • hainele de sezon
  • anotimpurile și vremea din locul în care locuiți

Luați aminte la hainele active pe care le aveți în dulap. Faceți un inventar al acestora. Probabil că aveți o mare varietate de pantaloni, pantaloni scurți, topuri, dar duceți o lipsă deplorabilă de sutiene atletice. Cele pe care le aveți sunt fie uzate, fie pătate, fie au devenit fără formă. S-ar putea să fiți reticentă să le purtați în public și cu atât mai puțin să faceți exerciții fizice. 

Următorul pas ar fi să vă măsurați.Treceți o bandă de măsurare și notați următoarele:

  • Dimensiunea bustului și a șoldurilor dvs.
  • Brațele superioare și inferioare
  • Mușchii pe care ați fi putut să-i dezvoltați datorită faptului că vă antrenați în mod regulat
  • Mărimea picioarelor.Dacă sunteți un alergător, va exista o schimbare marcantă în forma degetelor și a picioarelor, trebuie să cumpărați șosete adecvate care să se potrivească. Dacă ați fost mamă de curând și reveniți la exerciții fizice măsurați-vă picioarele, deoarece sarcina face ca picioarele să crească.

Găsiți haine care să vi se potrivească. Acest lucru ne aduce la cel de-al patrulea punct al nostru, de a renunța la pantalonii de trening largi și de a lua ceva care să se potrivească puțin mai bine. De exemplu, bărbații ar trebui să încerce să găsească pantaloni de trening mai conici. Femeile ar trebui să încerce să găsească haine de antrenament, cum ar fi colanți. Nu numai că acest lucru vă va evidenția cele mai bune trăsături și vă va face să păreți în formă, dar vă va face să vă simțiți mult mai confortabil în timpul antrenamentului.

Priviți dincolo de marile mărci. Primul lucru pe care îl veți observa atunci când începeți să cumpărați haine de antrenament este că acestea pot fi incredibil de scumpe, mai ales dacă este vorba de haine de la mărci de lux. Vestea bună este că nu trebuie să spargeți banca pentru a găsi un trening bun

Principalul lucru de reținut este să nu purtați un tricou obișnuit când mergeți la sală, altfel veți fi leoarcă de transpirație. Alegeți haine din țesături care elimină căldura și vă mențin răcoroasă în timp ce faceți exerciții fizice intense. Magazinele online țin stocuri de tot felul de haine care se potrivesc oricărui antrenament. Recenzile dovedesc că primiți haine grozave la prețuri foarte bune. Verificați-le. Cele mai bune haine vin întotdeauna cu un preț, dar merită să investiți, deoarece rezistă mult timp.

Un alt sfat pentru alegerea hainelor potrivite pentru antrenament este să vă gândiți la mișcările pe care le faceți de obicei. Hainele de antrenament ar trebui să vă permită să fiți flexibili, așa că optați pentru haine care sunt ideale pentru orice exercițiu pe care intenționați să îl faceți. Dacă aveți de gând să vă antrenați picioarele sau să faceți cardio, luați pantaloni scurți. Dacă sunteți o persoană care face multă yoga, investiți în colanți sau pantaloni de jogging.

Comentarii Facebook