Anda Adam deschide clubul de la Cluj: Provincia nu a mai văzut așa ceva. Invitații vin aduși cu limuzina VIP

 

Anda Adam deschide clubul de la Cluj, la finalul lunii martie, iar fițele sunt maxime, deși investiția nu este una WOW. Anda și iubitul ei Joseph, pe numele său real Yosif Mohaci, au investit 100.000 de euro în clubul de la Cluj, ceea ce nu reprezintă chiar o avere.

Anda Adam se laudă că locația clubului concureze cu cele din străinătate și a angajat oameni specializați pe domeniul luminilor și tehnologiei. De fapt, locația este lângă căminul din Observator, vis-a-vis de fostul club Noa, deci nu e zona centrală.

În club s-au montat 60.000 de leduri, fiecare controlabile individual, cu o tehnologie relativ nouă, totalizând 1.000 de metri liniari de lumină led. La fiecare led în parte se poate controla culoarea, dar și intensitatea luminii. Instalarea sistemului led, cât și light design-ul sunt făcute de unul din cei mai cunoscuți artiști vizuali din țară, fiind vorba despre Sergiu Doroftei, un nume extrem de activ pe scena locală, cât și cea internatională de clubbing, scrie fanatik.ro.

Invitații speciali vor fi aduși cu limuzina și o vor avea pe Anda la masă. ”Suntem foarte bucuroși, abia așteptăm să dăm drumul la acest proiect, unic în Cluj, dar poate și în țară, datorită tehnologiei cu lumină folosită în această locație. Mai sunt câteva zile până la deschidere și am mari emoții.

Eu și iubitul meu, Joseph, chiar dacă am fost plecați din țară, ne-am ocupat îndeaproape de bunul mers al lucrurilor. Am avut o echipă, care ne-a pus la curent cu tot ceea ce se întâmplă în club, cu privire la amenajarea lui și la organizarea evenimentului de lansare.

Vă putem asigura că va fi un eveniment de neuitat, care va suplini toată perioada de pandemie, cât oamenii nu s-au putut bucura de astfel de seri. Invitații vor fi aduși la club cu limuzina”, a declarat Anda Adam, pentru sursa citată.

Comentarii Facebook