Anca Ţurcașiu nu își arată vârsta la 50 de ani, dar nici nu mai seamănă cu cea de acum 20 de ani


Anca Ţurcașiu a ajuns la 50 de ani și reușește să își ascundă vârsta. O face atât de bine, încât fanii i-au transmis că nu mai seamănă cu cea din tinerețe. Anca este acuzată că a abuzat de operațiile estetice. 

Nu ştiu cine sunteți. Nu vă recunosc. Ce-ați făcut cu Anca Ţurcasiu?!?”, ”Nu mai semeni cu tine așa cum te-am știut. Păcat, e alegerea ta", "Nu ştiu ce intervenții ai făcut, dar nu mai semeni cu tine dinainte de divorț”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii vedetei.

Cântăreața spune că a apelat la esteticieni numai pentru corectarea ridurilor.

Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect”, a spus vedeta.

Ea știe că unii o acuză că a apelat la bisturiu.

Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc. Fiecare e liber să facă ce vrea. Eu, personal, nu o să fac așa ceva”.

Anca-Turcasiu-o-ia-pe-urmele-Loredanei-Groza.-Este-de-nerecunoscut-3.jpg

Comentarii Facebook