Se schimbă regulile la Vocea României. Vezi ce pățesc de acum concurenții eliminați


Noua ediție a emisiunii ”Vocea României”, ce va avea loc sâmbătă, 9 noiembrie, vine cu o schimbare majoră. După șase ediții de preselecții vor avea loc confruntările, însă de această dată soarta concurenților eliminați va fi alta.

Dupa fiecare duet, concurentul care nu a fost ales de catre propriul antrenor poate fi “furat” si adus in alta echipa de oricare dintre ceilalti trei prin apasarea butonului verde. Daca se intampla ca mai multi antrenori sa isi doreasca vocea aflata pe scena, alegerea va apartine concurentului, la fel ca in etapa auditiilor pe nevazute. Moga, Brenciu, Loredana si Smiley au dreptul sa “fure” fiecare cate doi concurenti din echipele colegilor, transmite postul de televiziune într-un comunicat.

Antrenorii îsi vor alege și câte un co-antrenor alături de care să îi îndrume pe concurenți în runda confruntărilor. Astfel, Loredana va fi asistată de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Marius Moga va face din nou echipă cu Randi, Smiley îl va avea drept co-antrenor pe Șerban Cazan, producător la HaHaHa Production și Horia Brenciu o va avea din nou alături pe Monica Anghel.

Comentarii Facebook