Angela Gheorghiu clarifică declarațiile care au iscat scandalul cu Holograf


Angela Gheorghiu a ținut să clarifice neînțelegerile care au iscat scandalul recent din presă cu trupa Holograf.

Soprana a comunicat pe pagina sa de Facebook adevărul despre declarațiile date agenției Mediafax.

"Doresc sa-mi exprim dezamagirea pentru felul in care au fost intepretate, in presa din Romania, declaratiile mele acordate agentiei Mediafax. De aceea este necesar sa clarific cateva aspecte:

Mi-am dorit dintotdeauna colaborarea cu Holograf. Mi-am dorit mereu sa cant alaturi de Dan Bittman. Clipul realizat pentru piesa "NU MAI E TIMP" - o piesa pe care o ador - este un clip la care am lucrat in deplina armonie cu Holograf. Consider ca rezultatul a fost unul bun. Aportul meu la realizarea videoclipului piesei "NU MAI E TIMP", insa, a fost destul de redus, datorita lipsei timpului necesar pentru a face asta, avand in vedere spectacolele mele. Tocmai de aceea, am spus in interviu, acel clip nu a reusit sa surprinda in totalitate personalitatea mea. Nu acelasi lucru se poate spune despre videoclipul piesei "COPACUL", clip la care mi-am adus integral aportul alaturi de Bobby Paunescu si Viorel Sergovici. La acest clip lucrul a demarat cu mult timp inainte, de aceea implicarea mea a fost posibila.

Eu am fost si sunt Angela Gheorghiu si nu as putea niciodata sa ma contrazic sau sa aduc vreo umbra de neintelegere sau tristete unui coleg sau unui prieten. Niciodata nu ma prefac si nu mint. Atat Dan Bittman cat si formatia Holograf stiu foarte bine ce om si ce artist sunt. Pentru mine, formatia Holograf este numarul unu. Tocmai de aceea mi-am dorit aceasta colaborare. Ii apreciez cu toata sinceritatea", a scris Angela Gheorghiu pe Facebook.

Comentarii Facebook