Duminica 24 Septembrie

Scandal între preoți - Vorbe dure la adresa fostului stareț de la Muntele Rece, Cluj: „De aia ești tu ciudos și gelos pe mine, că sunt gigolo”


Fostul preot devenit influencer pe internet, Daniel Balaş, îl atacă vehement pe fostul stareț al Mănăstirii Muntele Rece. „Renegatul BOR” îl acuză de ipocrizie pe fostul stareț de la Muntele Rece, deoarece în urmă cu câteva luni era criticat chiar de starețul implicat într-un scandal sexual

Daniel Balaș a ajuns să fie cunoscut pentru lejeritatea în exprimare pe subiectul bisericii și al credincioșilor, astfel că primește des critici referitoare la atitudinea lui. Printre acești critici s-au numărat și fostul stareț al Mănăstirii Muntele Rece, Arsenie Gălățean, care în urmă cu câteva luni îl critica vehement pe „renegatul BOR”, Daniel Balaș.

„Domnu ăsta Daniel Balaș îi un filfizon, nu are credință. Ăsta o făcut școala la penticostali. Uitați ce față are, Doamne iartă-mă, zici că-i gigolo. Șofer de tir? E bine că a plecat din preoție”, a declarat în urmă cu 7 luni Arsenie Gălățean.

Între timp, același Arsenie Gălățean a fost destituit și retras de la slujbe, după ce s-a aflat că preotul i-a trimis unei femei filmări cu el într-o ipostază indecentă.

Fostul preot Daniel Balaș nu s-a abținut de la ironii fine la adresa preotului din Muntele Rece.

„De aia n-au venit nici astea la tine, când au văzut aia așa (n.r. filmarea indecentă trimisă de Arsenie Gălățean), au zis cu asta ne scărpinăm doar pe sub unghii, așa că ne mai intră jegul când săpăm prin grădina Mănăstirii. De aia ești tu ciudos și gelos pe mine că sunt gigolo sau cum ai zis tu, cum m-ai făcut”, a comentat Daniel Balaș în cea mai recentă apariție a sa.  

Comentarii Facebook