Dorința lui Cătălin Moroșanu pentru copii săi: „De la trei ani deja îl învăț să dea cu pumnii”


Fostul pugilist are toate motivele să fie fericire, deoarece se bucură, alături de nevasta sa, de 2 copii frumoși. Sportivul a vorbit recent despre ce își dorește de la copiii lui, Patrick Nicolas, în vârstă de un an, și Natalis, în vârstă de 11 ani.

Sportivul a declarat că educația lor este foarte importantă pentru el și că se implică total în creșterea acestora.

Moroșanu a recunoscut că vrea să îl învețe sport  pe băiatul lui cel mic, însă a precizat că nu își dorește de la acesta să facă performanță. Fostul pugilist a declarat că îi va lăsa pe copiii lui să își aleagă propriul drum în viață.

„Băiatul care are un an jumătate, de la trei ani deja îl învăț să dea cu pumnii în palmări. Îl învăț pentru el, nu să facă performanță, performanța înseamnă suferință și numai eu știu ce înseamnă. O să facă în viață ceea ce îi place lui cel mai bine”, a declarat Moroșanu.

Întrebat de propria sa copilărie, Cătălin Moroșanu a recunoscut că nu era un copil tocmai cuminte. El a vorbit despre amintirile sale și a mărturisit că era un puști obraznic.

„Eram un drac de copil, mic, pistruiat, cu părul roșcat, plinuț așa, făceam numai năzbâtii. Ce bătaie îmi luam eu de la mama și de la tata, ferească Dumnezeu! Copilăria mea a fost frumoasă, am crescut în pădure. Am avut o libertate frumoasă”, a explicat sportivul.

Comentarii Facebook