Șase zodii care riscă oricând să îi scoată din minți pe ceilalți. Sunt dăruiți cu mari calități, dar ”unde-i minte-i și prostie”


Zodiacul are câteva personalități care debordează de calități și inteligență, dar cărora li se potrivește zicala ”Unde-i minte-i și prostie!”.

Desigur că citind și analizând-vă, multe lucruri poit fi schimbate și controlate. 

Rac - Dependent de alții

Dependența poate fi enervantă în relațiile romantice, prietenii, cu un coleg de cameră sau în familii, iar Racii pot fi enervant de lipicioși. ”Racii sunt extrem de dependenți. La fel ca semnul lor, ei se agață de orice pentru a trăi", a declarat Anna Kovach, un astrolog profesionist, pentru BestLife. Deci, ai avut acel fost iubit care îți trimitea mesaje cu emoji la fiecare cinci minute, chiar și atunci când erai la serviciu? Sau acel coleg de cameră care refuză să accepte că nu este singurul tău prieten? Este foarte probabil ca acești oameni, prea dependenți, să fi fost nativi din zodia Rac.

Uneori, dependența Racului poate duce la control, ceea ce poate face acest semn zodiacal și mai enervant. Racii au zile de naștere între 21 iunie și 22 iulie și își doresc adesea să dețină controlul asupra situațiilor, deoarece lipsa de control le poate provoca disconfort - și, uneori, le pasă cam prea mult de cei dragi, până la punctul în care pot deveni sufocanți. Prin urmare, un Rac ar putea încerca să-i controleze viața partenerului sau a celui mai bun prieten și să creadă cu adevărat că acest lucru îl va ajuta cu adevărat. Atitudinea aceea lipicioasă și controlantă ar putea ajunge să-i îndepărteze pe unii oameni.

Pesti - Extrem de emotivi

Născuți între 19 februarie și 20 martie, Peștii sunt una dintre cele mai enervante zodii pentru că sunt atât de emoționali. Sigur, sunt empatici, dar uneori uită că nu toată lumea împărtășește acea empatie și nu vrea să facă față unor emoții atât de intense. De exemplu, Peștii sunt adesea acei oameni care trebuie să plângă la fiecare film când nimeni altcineva nu plânge, să se plângă de ceva ce le-a spus un fost prieten sau să povestească ore în șir despre cât au suferit după ce au fost părăsiți. A fi în preajma unor oameni atât de emoționali poate deveni enervant după un timp, mai ales dacă locuiești cu ei sau îi vezi în fiecare zi.

În plus, Peștii nu iartă ușor din cauza personalităților lor sensibile, iar dispozițiile lor nervoase te pot scoate din minți. Așadar, aveți grijă când faceți o glumă în preajma unui nativ din zodia Pești, deoarece s-ar putea să o ia super personal și să se supere. Și dacă se simt dezamăgiți, așteaptă-te să nu-și ascundă tristețea - probabil că vor fi dramatici, explicând că au avut o zi îngrozitoare și probabil că va trebui să auzi despre asta pentru următoarea săptămână.

Capricorn - Obsedat de succes

Nu se poate nega faptul că cei din zodia Capricorn au o etică incredibilă a muncii, dar uneori o pot duce prea departe. Obsesia Capricornilor pentru o treabă bine făcută și o muncă făcută rapid poate enerva pe mulți oameni. Așadar, cei care aparțin acestui semn avid de succes ar putea elimina toată distracția din munca de grup sau dinamica de echipă, fiind obsedați să se asigure că toată lumea lucrează cât de mult și cât mai repede. Într-un grup de prieteni, un Capricorn ar putea alege o idee care pare cea mai practică, dar nu cea mai distractivă și ar putea afecta starea de spirit în restul echipei.

Născuți între 21 decembrie și 20 ianuarie, Capricornii sunt nerăbdători și adesea planifică totul cu mult timp înainte. Deci, oamenii care preferă să trăiască viața mai spontan vor crede că cei din zodia Capricorn sunt cei mai enervanti oameni din lume. La urma urmei, ce ar fi mai frustrant pentru o zodie mai spontană decât să fie în preajma unui Capricorn care are următoarele șase luni din viața lor scrise în planificator? Astfel, acea abordare metodică, bazată pe logică, a vieții poate ajunge să-i îndepărteze pe oameni.

Gemeni - Sunt avizi de notorietate

Știm cu toții că Gemenii au o reputație neplăcută și, oricât de nedreaptă ar fi, nu există nicio îndoială că această zodie are niște calități enervante. Potrivit Astrofame, Gemenii au două laturi complet diferite ale personalității lor, ceea ce face aproape imposibil să ghiciți ce parte o veți întâlni în orice moment. De exemplu, luni, prietenul tău din Gemeni ar putea fi extrovertit și distractiv, iar apoi surprinzător de închis, rezervat și liniștit marți. Sau poate că iubitul tău din Gemeni își va face niște planuri spontane pentru seara de sâmbătă, doar ca să dea bir cu fugiții, fără niciun motiv real sâmbătă dimineața. 

Atitudinea notorie a Gemenilor este frecvent menționată în cultura pop. De exemplu, în melodia „Him & I” de G-Easy și Halsey, G-Easy a cântat ”Only one who gets me, I’m a crazy f****n' Gemeni”, ceea ce înseamnă că mulți oameni nu înțeleg personalitatea sălbatică a Gemenilor. Nu, majoritatea Gemenilor nu merită să fie urâți, dar da, acest semn poate fi puțin enervant.

Vărsător - încăpățânat

Oamenii care aparțin zodiei Vărsător au o capacitate excelentă de a face tot ce vor și de a fi ei înșiși 100%,fără a avea vreo grijă în lume, dar uneori acea atitudine IDGAF poate fi puțin prea mult. ”Chiar dacă Vărsătorii sunt amabili și caritabili, le place să facă lucrurile în felul lor - și, dacă alții consideră că sunt enervanți, ei bine, acesta este doar un preț pe care sunt dispuși să-l plătească”, a declarat Inbaal Honigman, un astrolog și psihic celebru, pentru BestLife. Deci, vă puteți aștepta ca un Vărsător să prezinte o opinie opusă față de restul mulțimii doar de dragul de a face o declarație îndrăzneață. Sigur, de multe ori, Vărsătorul crede cu adevărat în ceea ce spun, dar uneori ar putea încerca să fie diferit doar pentru a fi diferit, ceea ce poate fi dezamăgitor.

Potrivit Co-Star, persoanele care aparțin zodiei Vărsător se nasc între 19 ianuarie și 18 februarie și trăiesc de obicei viața cu o mentalitate de proscris. Prin acțiunile lui disperate pentru atenție îi va irita pe alții, făcând din Vărsător una dintre cele mai enervante semne zodiacale.

Fecioare - Judecă tot cu duritate

Fecioarele sunt inteligente și analitice, dar și foarte critice; Fecioarele sunt una dintre cele mai neplăcute semne zodiacale, deoarece pot fi foarte dure chiar și atunci când oferă feedback și opinii. A auzi remarci grosolane este enervant pentru că, la sfârșitul zilei, nu este niciodată plăcut să fii în preajma unei persoane care este rea cu tine.

În timp ce Fecioarele nu insultă de obicei în mod intenționat cu cuvintele lor, ele spun uneori lucruri despre care s-ar putea să nu realizeze că sunt nepoliticoase, dar care totuși pot răni sentimentele și chiar pot scădea stima de sine și încrederea oamenilor. De exemplu, s-ar putea să-i arăți colegei de cameră care este Fecioară noua ta ținută, doar pentru ca ea să spună că arată urât și să creadă că te ajută când spune asta. Sau, s-ar putea să fii încântat să le spui prietenilor tăi Fecioare despre noul tău loc de muncă, doar pentru ca ei să facă comentarii dureroase, cum ar fi că e ok, dar ei câștigă mult mai mult decât tine. Poți să te plângi unei Fecioare că ai primit o nouă amendă pentru o parcare, iar ea să îți explice că te-a atenționat să nu mai parchezi neglijent și că ai pățit ce meritai.

Cu zile de naștere între 23 august și 22 septembrie, Fecioarele tind spre perfecțiune indiferent de situație, chiar dacă asta înseamnă să facă pe șefii și să critice brutal munca altora. Acea dorință intensă de a fi perfect în orice poate elimina distracția din diverse situații și poate enerva serios prietenii și colegii de muncă.

Comentarii Facebook