Prințul Harry: „Îmi vreau tatăl și fratele înapoi”. Declarații înainte de lansarea cărții sale autobiografice


Prințul Harry a spus într-un interviu, acordat cu câteva zile înainte de lansarea cărții sale autobiografice, că ar vrea să își „recupereze” tatăl și fratele. „Aș vrea să-mi recuperez tatăl, aș vrea să-mi recuperez fratele”, a spus prințul Harry într-un interviu acordat ITV.

Citește și: Prințul Harry, acuzații grave la adresa Familiei Regale: Fratele meu a țipat la mine, m-au împiedicat să o văd pe Regină, Meghan era invidiată

El a mai spus că „nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, deși nu a fost clar la cine se referă. Prințul a mai spus că a fost „trădat”, într-un alt interviu acordat postului american de televiziune CBS.

Citește și: Prințul Harry și Meghan așteaptă scuze din partea membrilor Casei Regale

CBS și ITV au difuzat doar secvențe din interviurile care vor transmise în 8 ianuarie, cu două zile înainte de publicarea cărții autobiografice a prințului, „Spare”. Filmat în California, unde locuiesc soții Sussex, în cadrul discuției de la ITV, ducele se va referi, de asemenea, la „scurgerea și plantarea” de povești. El a mai spus: „Vreau o familie, nu o instituție”.

Autobiografia Prințului Harry, Spare, despre care se anticipează că va oferi detalii despre neînțelegerile cu fratele său, Prințul William, va fi lansată pe 10 ianuarie. Cartea urmează lansării documentarului Netflix Harry and Meghan.

Sursa foto: vanityfair.com

Comentarii Facebook