Miercuri 24 Aprilie

A castigat OSCAR-ul, dar si-a pierdut sotul

Sandra Bullock, distinsa de curand cu OSCAR-ul pentru cea mai buna interpretare feminina, s-a despartit de sotul ei Jesse James  din cauza infidelitatii acestuia

 

Revista People a prezentat aseara informatia ca Sandra a parasit luni casa unde locuia impreuna cu James cu cateva zile inainte ca informatii despre infidelitatea acestuia sa fie facute publice. 

 

Actrita ,care a primit in 7 martie primul sau premiu OSCAR pentru interpretarea din filmul "The Blind Side" , si-a anulat imediat o calatorie in Europa unde trebuia sa aiba loc printre altele si lansarea la Londra a filmului premiat.

 

Sandra are 45 de ani , iar sotul ei 40, cei doi cunoscandu-se in 2004 in timpul  unui tur al platourilor de filmare ale emisiunii lui James "Monster Garage" de la Discovery Channel. Un an mai tarziu, in iulie 2005, cei doi s-au casatorit in Santa Barbara.

 

Intr-un comunicat trimis revistei People Jesse James afirma ca majoritatea acuzatiilor de infidelitate care i se aduc de catre presa sunt nefondate, si nu va da detalii suplimentare despre aceasta chestiune pe care o considera personala.

Totusi , el si-a cerut public scuze fata de sotia sa si cei trei copii spunand : "O singura persoana este vinovata pentru aceasta situatie si aceea sunt eu. Merit tot ceea ce mi se intampla din cauza judecatilor gresite pe care le-am avut.

Am cauzat sotiei si copiilor mei durere si rusine dincolo de ceva ce se poate imagina si sunt foarte trist ca le-am produs asemenea probleme. Sper ca intr-o zi sa poata sa ma ierte."


Comentarii Facebook