Primul barbat din lume care a nascut vine in Romania

Thomas Beatie, un barbat de 36 de ani, din Statele Unite, a nascut pana acum trei copii.

 

Thomas Beatie s-a nascut femeie. Se numea Tracy Lagondino si locuia in Hawaii, unde chiar a participat la mai multe concursuri de frumusete. In 2002, a facut o operatie de schimbare de sex si a devenit, oficial, barbat. In prezent este casatorit cu Nancy si locuiesc amandoi in orasul Bend din Oregon, Statele Unite ale Americii.

 

Thomas Beatie a intrat in atentia presei in anul 2008, cand vestea ca barbatul este gravid si ca urmeaza sa dea nastere unui copil a facut inconjurul lumii! Thomas a hotarat sa ramana insarcinat deoarece sotia lui, Nancy, a suferit o histerectomie si nu poate avea copii. Din punct de vedere anatomic, Thomas a putut sa ramana insarcinat pentru ca si-a pastrat o parte a aparatului reproductiv feminin atunci cand a facut operatia de schimbare de sex. Astfel, in vara anului 2008, Thomas Beatie a nascut-o pe Susan Juliette, primul sau copil. Un an mai tarziu, pe 10 iunie 2009, Thomas l-a nascut pe cel de-al doilea copil, un baiat pe nume Austin. Acum, familia lui Thomas Beatie s-a marit din nou: la inceputul lunii august a acestui an, Thomas a dat nastere celui de-al treilea copil, un baietel.

 

"Faptul ca vrei sa ai un copil nu este o dorinta neaparat a femeilor, ci a fiintelor umane, in general!?, a declarat Beatie pentru presa americana la momentul respectiv.

 

Thomas Beatie va fi invitatul special al primei editii din noul sezon "Happy Hour", de la Pro Tv. "Prima editie de dupa vacanta a emisiunii "Happy Hour" are un invitat care a facut senzatie pe glob: primul barbat din lume care a nascut, americanul Thomas Beatie", anunta Catalin Maruta. "Veti vedea luni la "Happy Hour" un personaj care a lasat mapamondul cu gura cascata", a mai spus vedeta.

Comentarii Facebook