O fetiță de 4 ani își ceartă fratele mai mic: ”Trebuie să fii puţin mai tare” - VIDEO AMUZANT

 

O fetiță de patru ani din Marea Britanie face furori pe Internet într-un film în care își dojenește fratele mai mic cu doi ani, spunându-i să fie mai tare.  

 

Tatăl copiilor, Lee O’Donoghue, a postat filmul de 65 de secunde pe YouTube, spre amuzamentul celor apropiați, informează Daily Mail.

 

În câteva zile, filmarea a făcut senzaţie și are 950.000 de vizualizări, dar şi cereri de interviu din partea mai multor instituţii de presă din Marea Britanie şi din Statele Unite.

 

Am privit mai întâi de la depărtare, până să-mi dau seama că (băiatul) chiar avea ceva de îndurat din partea ei”, a spus tatăl ei, în vârstă de 42 de ani. ”În stilul ei specific, Delilah decide să îi vorbească (fratelui) direct şi la obiect”, a mai spus bărbatul.

 

Delilah e foarte autoritară - aşa sunt fetele când sunt mici, bănuiesc”, a spus şi doamna O’Donoghue, o profesoară de 40 de ani. ”I-a mai ţinut lecţii lui Gabriel şi în trecut. Dar nu trece niciodată de stadiul de a încerca să-l înveţe. Ei, de fapt, sunt foarte buni prieteni”, a mai spus femeia. 

 

Băiețelul Gabriel, în vârstă de doi ani, a scuipat un alt copil pe terenul de joacă și a fost certat de tatăl lui, iar apoi a intrat în colimatorul surorii sale. ”Voi continua să-ţi amintesc că ai în jur de doi ani şi le voi spune asta şi prietenilor mei. Ai aproape trei ani, ar trebui să fii mai tare”, i-a spus Delilah lui Gabriel.

 

Când mama şi tata spun să nu faci asta, nu o faci... şi nu scuipi. Băiatul ăla e destul de mare. Tu ai doar doi ani. Nu eşti destul de mare ca să te cerţi cu el. Băiatul ăla e mai mare, poate are nouă sau zece ani...sau poate opt”, îi mai spune Delilah fratelui ei.

 

Gândeşte-te la asta, Gabriel. Mai gândeşte-te”, și-a încheiat micuța predica.

Comentarii Facebook