Cristian Gog a făcut Ruleta Rusească. Mentalistul a sfidat moartea - VEZI VIDEO

 

Cristian Gog s-a decis să pună în scenă numărul de Ruletă Rusească pe care ar fi trebuit să îl facă în finala de la ”Românii au talent”. El a apărut la o emisiune tv, unde și-a pus viața în pericol.

 

Cristian Gog a folosit cinci pistoale identice, fără nici cel mai mic semn. ”Cel care va fi încărcat va fi ales aleator. Pistoalele au fost încărcate cu 4 tuburi goale și unul plin cu gaz”, a explicat Cristian Gog.

 

Ruleta rusească e un moment foarte periculos. Am pregătit totul în direct, iar momentul va fi făcut pe durata pauzei”, a mai spus Cătălin Măruță, realizatorul ”Happy Hour”.

 

Fiecare dintre gloanțe are în vârf acea bilă pentru a nu fi acuzat că cineva îmi face semne și că aș ști care este încărcat și care nu. Gloanțele se văd. Numai un pistol poate declanșa glonțul de pe țeavă, având tubul cu gaz plin”, a mai spus mentalistul.

 

Cristian Gog și-a ales o asistentă din public, care i-a dat pe rând câte un pistol. Când au rămas numai două arme, mentalistul a simțit care pistol este încărcat și a tras spre un suport pe care se găsea o sticlă specială.

 

Cristian Gog a "murit" in FINALA Romanii au talent VIDEO

Cristian Gog a stat 3 ore fix in "sicriul de gheata". ESTE RECORD MONDIAL. IMAGINI SENZATIONALE!

Comentarii Facebook