Monica Tatoiu despre bărbaţii din ziua de azi: ”Ori sunt prea tandri şi sunt pămpălăi, ori sunt prea macho, agresivi”


Monica Tatoiu a dat de pământ cu bărbații din ziua de astăzi, spunând că asistăm la un proces de feminizare prin care aceştia trec şi care nu este pe placul femeilor.

Aceasta l-a dat ca exemplu pe fiul său, despre care spune că simte nevoia să se laude pe reţelele sociale cu absolut orice realizare a sa.

Un bărbat trebuie să aibă păr pe el, să miroasă puțin a transpirație, să miroasă a taur, a mascul alfa. Bărbatul de azi e superficial, nu știe să iubească o femeie, pentru că nu l-a învățat maică-sa.

Ori îs prea tandri și îs pămpălăi, ori îs prea macho, agresivi, iar femeilor nu le place una-două, hop pe ele. Trebuie să fie un echilibru. Aici îs femeile de vină. Femeile nu mai apreciază capacitatea de a nu pune mâna pe telefon din cinci în cinci minute.  Am văzut la generația lui fii-miu, că trebuie să se laude cu tot ce a realizat, ce a făcut cu mașina lui.

Lasă-mă pe mine să-mi dau seama ce ai tu, ce ceas ai, ce haine ai pe tine, dacă îmi place de tine. Oricum ar fi o femeie, îi place ca bărbatul să știe să vorbească”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu susține că încă nu și-a pierdut apetitul sexual, deși are 66 de ani. Ba chiar, ea susține că de câțiva ani, pofta de amor a devenit și mai mare ca de obicei. Vedeta a recunoscut, totodată, că n-a rezistat niciodată fără sex și că din acest punct de vedere i-a semănat tatălui său. Numai că, după o anumită vârstă, a adăugat aceasta, bărbatul este cel care nu mai poate, iar atunci intră în joc creativitatea sa, pe care a avut-o tot timpul.

Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg…Toată generația lui fi-miu e așa.

Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a declarat Monica Tatoiu, pentru Cancan.ro.

Comentarii Facebook