Speak, enervat că oamenii îl confundă cu Spike, după ce fostul cavaler de onoare al lui Cătălin Bordea a intrat într-o relație cu Livia: „Mă înjură”


Speak s-a săturat să fie confundat cu Spike și a transmis un mesaj acid prin intermediul rețelelor de socializare. Artistul spune că este confundat cu Spike, după ce fostul cavaler de onoare al lui Cătălin Bordea a intrat într-o relație cu Livia Eftimie, fosta soție a comediantului.

Cântărețul a spus că a muncit foarte mult, ca acum lumea să-l confunde cu Spike și să-l judece pentru ceva ce nu a făcut niciodată. 

„Îmi plac ăia care încă îmi zic <<Spike>> și mă înjură în comentarii că i-am furat femeia lui Bordea, doar pentru că ei sunt cool și super haioși. <<E viața mea aia!>>, ar pe stradă să nu ziceți așa, că acolo nu primiți follow. Știi cum e... Am muncit toată viața și cel mai notabil lucru pe care l-am făcut a fost <<să-i fur femeia omului!>>”, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe Threads.

În urmă cu câteva săptămâni, Speak a mărturisit că nu vrea să mai audă de Spike. Artistul a declarat că nu are nicio treabă cu fostul cavaler de onoare al lui Cătălin Bordea, îi respectă muzica, însă nimic mai mult.

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat de comun acord, la notar. Între timp, apăruseră deja speculații cum că soția comediantului avea o relație cu Spike, cântărețul care era ca un frate pentru comediant. Zvonurile s-au adeverit, iar Livia trăiește acum o poveste de iubire cu Spike, în nenumărate rânduri au fost surprinși împreună de paparazzi.

Comentarii Facebook