Mihaela Rădulescu, dată în judecată chiar de persoana pe care a acuzat-o că o hărțuiește


Mihaela Rădulescu l-a acuzat pe unbărbat că o hărțuiește pe Facebook, în urmă cu o lună, și i-a adresat cuvinte foarte dure. Acum, Daniel Constantin, bărbatul acuzat de divă, a decis să o dea în judecată pe aceasta.

Daniel Constantin fost acuzat de fosta prezentatoare TV că ar fi hărțuit-o, atât pe ea, cât și pe alte femei, și i-a adresat jigniri dure, precum "infractor", "gunoi", "obsedat sexual" si "bolnav psihic".

 

Mihaela Rădulescu a fost înșelată de un bărbat pe internet: Mi-a cerut bani și i-am dat

La o lună de când a izbucnit scandalul, bărbatul a decis că este vremea să facă lumină în acest caz.

"Mihaela a incercat sa ma provoace in cel mai josnic mod cu putinta, m-a numit pedofil imediat dupa ce a folosit numele nepoatei mele, un copil de 6 ani. A injurat si s-a purtat ca la usa cortului, ea, care ma numeste pe mine tigan. A dat dovada de o mare lipsa de caracter, de feminitatea aia pe care si-o lauda mereu, de bun simt, ba chiar de educatie. Inca ma intreb daca cumva are vreo remuscare.

Eu imi faceam probleme de constiinta, legat de faptul ca iesind in presa si spunand ADEVARUL, as putea sa ii fac rau Mihaelei, si ma intrebam daca este corect si barbatesc. Ma simteam ca un tradator la simplul fapt ca spunand adevarul, aparandu-ma, raspunzand corect si uman acestui scandal, as pune-o pe Mihaela intr-o lumina rea", a marturisit acesta pentru CanCan.

Bărbatul a precizat că acum o va da în judecată pe Mihaela Rădulescu, căreia ăi va cere daune, pe care le va dona unei cauze umanitare.

"Sigur o voi da in judecata. Orice as spune eu, sau ea, sau oricine, nu atarna la fel de mult ca o hotarare judecatoareasca care sa o oblige sa-si ceara scuze, si sa plateasca daune. Iar daunele vor fi donate, public, asa fara perdele, unei cauze umanitare", a declarat Daniel Constantin.

Comentarii Facebook