Martor SURPRIZĂ: ”Știam de opt ani de relația dintre soțul Nicoletei Luciu și Kinga”

 

Un martor din Miercurea Ciuc a vorbit despre relația pe care soțul Nicoletei Luciu a avut-o cu unguroaica Kinga Sebestyen.

 

O femeie din Miercurea Ciuc a declarat sub protecția anonimatului că locuitorii din reședința de județ a Harghitei cunosc de mai bine opt ani faptul că Zsolt ar avea o relație cu antenoarea de kangoo-jumps, Kinga Sebestyen.

 

Pentru noi nu este o noutate. Noi, locuitorii din Miercurea-Ciuc cunoșteam situația aceasta, știam de această relație de mai bine de opt ani. Ei au început o relație acum mai bine de opt ani, înainte ca Zsolt să fie cu Nicoleta. Soțul Kingăi este plecat în Canada. Divorțul dintre ei a avut loc din motive financiare. Ea a rămas singură cu copiii. Apropierea ei cu Zsolt a venit printr-o cunoșitnță, fosta iubită a lui Zsolt. Datorită acesteia a ajuns ea să-l cunoască pe Zsolt și să ajungă să lucreze pentru el. Ea era deja divorțată, era singură. A rămas pe plan secundar Kinga, pentru că relația cu Nicoleta era mediatizată. Asta nu înseamnă că nu se vedeau pe ascuns. Zsolt are două apartamente. Ea a intrat într-o situație ciudată”, a spus femeia la Acasă TV.

 

Zsolt nu a avut o singură relație extraconjugală. Chiar eu l-am văzut în club flirtând cu alte femei. Femeile flirtau cu el, veneau cu el, plecau cu el. Lucrurile erau evidente”, a mai spus femeia.

 

Nicoleta Luciu, înșelată de soț: ”Știu ce bărbat am lângă mine” - VIDEO

Comentarii Facebook