Miercuri 24 Aprilie

Nicoleta Luciu, înșelată de soț: ”Știu ce bărbat am lângă mine” - VIDEO

 

Nicoleta Luciu, considerată una dintre cele mai sexy femei din România, este înșelată de șotul ei, Zsolt Csergo, la nici un an de la căsătorie.

 

Zsolt Csergo, soţul Nicoletei Luciu, ar fi fost surprins în timp ce se săruta cu o femeie, pe un iaht, după care ar fi lovit-o pe destul de dur. Filmul în care apar imaginile cu pricina a fost difuzat la emisiunea Cancan TV, de la Acasă TV.

 

Femeia care apare în imagini este fosta antrenoare de fitness a Nicoletei Luciu. La scenă a asistat o a treia persoană, care a rămas indiferentă.

 

Kinga Sebestyen, femeia în vârstă de 38 de ani care apare în imagini a confirmat faptul că a fost pe iaht, în Croaţia, cu iubitul ei, dar și cu Zsolt Csergo. ”Nu ştiu ce legătură am cu Zsolt. Am fost pe iaht cu prietenul meu. Noi am băut acolo. Nu cred”, a declarat presupusa amantă.

 

Nicoleta Luciu declara la Cancan TV, pe Acasă TV, în urmă cu două săptămâni că: ”Nu mi-e frica de alte femei pentru că știu ce bărbat am lângă mine. Știu că avem o familie frumoasă și nu mă gândesc la prostii. Nu îi controlez telefoanele și nu îl bâzâi la cap cu telefoanele. Dacă am vreo urgență îi dau un mesaj. Am încredere totală în el”.

 

Despre acuzațiile că ar fi înșelat-o, Luciu a spus că: ”Nu cred că s-ar risca. Într-un cuplu e bine să existe puțină nesiguranță. Dacă Zsolt ar călca stramb și-ar vedea fiecare de viața lui, ar veni oricând să își vadă copiii. Nu pot să-l țin cu sila lângă mine”.

 

Zsolt Csergo este un potent om de afaceri, care deține trei cazinouri și afaceri în imobiliare.

 

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook