Marti 4 Octombrie

Horaţiu Mălăele, premiat la Comedy Cluj - FOTO

 

Actorul Horaţiu Mălăele a primit, miercuri, Premiul de Excelenţă pentru întreaga carieră la Festivalul Internaţional de Film ”Comedy Cluj”. 

 

Cinematograful Victoria a fost arhiplin la ceremonia de decernare a acestui premiu. După festivitate a urmat proiecţia filmului ”Divorţ din dragoste”, turnat în 1991 în regia lui Andrei Blaier, cu Horaţiu Mălăele în rol principal.

 

”Sunt uimit de acest Laudatio care mi se face. Mi-am adus aminte, poate nu întâmplător, de o poveste cu doi prieteni care merg la înmormântarea unui apropiat al lor, iar la citirea necrologului, ce îl prezenta pe cel dispărut ca fiind un om bun, cinstit şi drept, unul din prieteni îl îndeamnă pe celălalt să plece, pentru că ”ăsta nu-i de-al nostru”. S-ar putea să nu merit favoarea acestui premiu. S-ar putea să ţin locul altcuiva. Un prieten de-al meu spunea că dacă cine trebuie nu e, cine e nu trebuie să fie. Vă mulţumesc foarte mult că, iată, coparticipăm, iată, coabităm, şi v-aţi gândit la acest premiu”, a spus Horaţiu Mălăele. 

 

De obicei când ţi se dă un premiu fie eşti bănuit de o boală gravă pe care nu o ştii, fie, precum spune un proverb islamic, dacă vrei să distrugi pe cineva trebuie mai întâi să-l iubeşti. Iată o probă de dragoste într-o prezumtivă distrugere”, a mai declarat actorul. 

 

Horațiu Mălăele a primit ”premiul cu cameleonul” și un spectaculos buchet de flori.

 

Foto: Comedy Cluj

Comentarii Facebook