Lansarea Google TV ar putea fi anuntata luna aceasta

Operatorul celui mai folosit motor de cautare planuieste lansarea in luna mai a unui soft care va ajuta dezvoltatorii sa transpuna continutul Internet pe aparatele TV, conform Wall Street Journal, care citeaza surse din echipa care va face anuntul.

 

Lansarea este planuita pentru 19-20 mai, la conferinta Google din San Francisco. La aceeasi conferinta Sony va anunta producerea unui aparat TV care foloseste un chip Intel si soft-ul mentionat de la Google.

 

Contactati de ziaristii americani, oficialii Google au declarat ca nu comenteaza in nici un fel informatiile mentionate de Wall Street Journal.

 

Conform publicatiei americane, softul Google TV a atras interesul firmelor producatoare de aparate de televiziune, ideea de televizor conectat la Internet fiind in atentia industriei media de mai mult timp.  

 

Si alte companii dezvolta softuri, aplicatii sau chiar hardware care sa permita vizionarea continutului web pe televizoare, urmarind sa obtina pentru telespectatori o sursa unica de programe video, audio, stiri si muzica.

 

 

Comentarii Facebook