Regizorul filmului Francesca, Bobby Paunescu, premiat la festivalul East End Film Festival de la Londra


Regizorul filmul "Francesca", Bobby Paunescu, a fost declarat cel mai bun debut international in cinematografie la East End Film Festival de la Londra. Cineastul a declarat ca premiul este o dovada a valorii scolii de film din Romania.

La festivitatea de premiere au participat regizori, dar si vedere britanice, si in virtutea premiului primit Bobby Paunescu a devenit "regizor-in-rezidenta" al festivalului din 2011. Astfel, anul viitor in cadrul festivalului va fi un focus pe cinematografia romana, anunta Institutul Cultural Roman din Londra.

Pelicula "Francesca" produsa de Anca Puiu, Cristi Puiu si Bobby Paunescu, cu Monica Barladeanu in rolul principal, relateaza povestea unei educatoare care emigreaza in Italia alaturi de iubitul ei. Lucrurile se complica in momentul in care se dovedeste ca iubitul Francescai are probleme cu un imprumut pe care nu l-a mai returnat.

Pe langa Monica Barladeanu, in film mai joaca Doru Boguta, Luminita Gheorghiu, Teodor Corban, Doru Ana, Mihai Dorobantu si Dana Dogaru.

Comentarii Facebook