Janis Stuf a renascut dupa incendiu si se redeschide in aceasta seara de la ora 20.00


Barul Janis Stuf, care s-a facut scrum in 28 martie, in urma unui incendiu izbucnit la o lada frigorifica de la ultimul etaj, va fi redeschis in aceasta seara. Localul va functiona initial numai la parter, care a fost mai putin afectat de incendiu.

Atmosfera este inspirata din vechiul local, astfel ca decorul va fi o imbinare intre fostele etaje doi si trei, cu stuf, fotografii, navoade precum "La Biblioteca" si "La Jazz".

Pentru redeschiderea din aceasta seara, proprietarii au pregatit un concert de jazz al trupei SLIP din Targu Mures, in cadrul evenimentului intitulat sugestiv "Stuf Resurection", care va incepe de la ora 21.30.

Proprietarii Janis Stuf in ceea ce ii priveste pe ei, noul local are toate avizele necesare si ca urmeaza sa deschide si etajele doi si trei afectate in urma incendiului din 28 martie. Paguba totala raportata atunci a depasit 200.000 de euro.?

?

Pe aceeasi tema:
?

Incendiu la clubul Janis Stuf. Localul a ars din temelii. Trei etaje sunt scrum si focul s-a extins si la cladirea invecinata - VIDEO

Incendiul de la Janis Stuf a fost provocat de un scurt circuit aparut la ultimul etaj

Incendiul de la Janis Stuf, descris de unul dintre clientii localului care bea ... apa minerala, la 7 dimineata - VIDEO

Comentarii Facebook