"Declaratie de dragoste", "lovestory-ul" anilor '80, va fi prezentat la proiectiile in aer liber din cadrul TIFF 2010, in Piata Unirii


Zece filme vor fi proiectate in aer liber in Piata Unirii din Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania. Primul film va putea fi vizionat chiar in deschiderea TIFF, in data de 28 mai.

Evenimentul Ursus Open Air va debuta cu pelicula "Soul Kitchen", in regia lui Faith Akin, iar pe toata durata festivalului vor mai putea fi vizionate alte noua productii, intre care: "Baar?a", de Giuseppe Tornatore, nominalizat la Globul de Aur pentru Cel mai bun film strain, "Haeundae", de Yun Je-gyun, "Road, Movie", de Dev Benegal.

Microbistii nu trebuie sa rateze documentarul ce il are in prim plan pe Ferenc Puskas, vedeta fotbalului maghiar din anii '50, ajuns atacantul echipei Real Madrid.

Nu este de ratat nici "Declaratie de dragoste", de Nicolae Corjos, filmul care a facut furori in anii '80 si a fost unul dintre primele "lovestory - uri" din cinematografia romaneasca. In rolurile principale sunt Teodora Mares si Adrian Psduraru, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez sau Adela Marculescu.

Biletele de intrare vor costa 5 lei si in amplasamentul in aer liber din Piata Unirii vor incapea 900 de persoane.
 

Comentarii Facebook