Incendiul de la Janis Stuf a fost provocat de un scurt circuit aparut la ultimul etaj


Incendiul de la Janis Stuf a fost provocat de un scurt circuit produs la instalatia electrica de la etajul patru. Avocatul patronilor de la Janis Stuf, Alin Laurentiu, a declarat ca pabugele din incendiu nu au fost estimate, dar sunt foarte mari.

"Se pare ca este vorba de un scurt circuit la etajul patru. Acesta este punctul de vedere al pompierilor care au facut o ancheta acolo si au tras concluzia ca totul a pornit de la ultimul etaj. Urmeaza sa il comunice si oficial azi", a declarat pentru Stiri de Cluj avocatul Alin Laurentiu. La ultimul etaj, scurt circuitul putea sa apara la instalatia electrica, dar si la aparatele de aer conditionat, la vitrinele frigorifice sau la aparatul de cafea.

Avocatul patronilor de la Janis Stuf a mai spus ca acum se lucreaza la stabilirea pabugelor. "Este foarte greu de stabilit de cati bani e vorba pentru ca a disparut practic o cladire intreaga. Toate bunurile care erau acolo au fost distruse, dar si peretii s-au facut scrum, asa ca va fi mai greu. Va dura cateva zile sa putem spune cat va costa refacerea", a mai spus pentru Stiri de Cluj Alin Laurentiu.

El a mai adaugat ca nu s-a luat inca in discutie reconstruirea clubului Janis Stuf, pentru ca trebuie vorbit si cu proprietarul cladirii.

Alin Laurentiu a mai afirmat ca in acest moment se exclude varianta unei maini criminale, pentru ca incendiul a izbucnit de la etajul patru, unde nu era nnimeni in momentul incidentului. "Nu exista mana criminala. De la inceput clientii mei au considerat ca este putin probabil sa se poata vorbi de o mana criminala pentru ca etajul patru era inchis. Acum varianta prezentata de pompieri confirma ca a fost un accident", a mai spus avocatul Alin Laurentiu.

Comentarii Facebook